Menu Sluiten

Hogedrukinstallaties


Hogedrukinstallaties

Informatie over hogedrukinstallaties bij het reinigen.

Goede engineering is cruciaal om ervoor te zorgen dat hogedrukinstallaties optimaal functioneren. In sommige gevallen betekent dit het gebruik van een terugslagklep voor aangesloten cilinders. Dit helpt lekkage van hoge druk te voorkomen wanneer een cilinder wordt losgekoppeld.

Deze kleppen zijn ook opgenomen in automatische omschakelaars.

Hogedrukinstallaties kunnen ook gevoelig zijn voor corrosie. Daarom zijn onderhoud en inspecties essentieel om ervoor te zorgen dat het systeem in goede staat verkeert. Bijgevolg is het van vitaal belang dat slangen en kabels naar behoren worden bevestigd.

Bovendien moet de toegang van het personeel tot de installatie worden beperkt en gescheiden. Verdere informatie kan worden gepubliceerd zodra deze beschikbaar is. Veiligheidsberichten worden uitgegeven na ernstige incidenten of ongevallen om anderen te wijzen op de noodzaak de nodige maatregelen te nemen.

Voor installaties onder hoge druk is een ervaren loodgieter of ingenieur nodig die een vergunning heeft om dit soort leidingen te installeren.

De aannemer moet ook gekwalificeerde pijpfitters hebben om het werk te voltooien. Een erkende loodgieter moet ook een vergunning voor hogedrukinstallatie aanvragen.

Info over hogedrukinstallaties

De discipline van Hogedrukinstallaties

Het installeren van hogedrukinstallaties

Voor installaties onder hoge druk is een ervaren loodgieter of ingenieur nodig die een vergunning heeft om dit soort leidingen te installeren. De aannemer moet ook gekwalificeerde pijpfitters hebben om het werk te voltooien. Een erkende loodgieter moet ook een vergunning voor hogedrukinstallatie aanvragen.

Meer info over hogedrukinstallaties nu op www.vandamme.eu.

Tags

Aanbeveling Hogedrukinstallaties | Aanbod Hogedrukinstallaties | Advies Hogedrukinstallaties | Assortiment Hogedrukinstallaties | Blog Over Hogedrukinstallaties | Diensten Hogedrukinstallaties | Expert H |