Menu Sluiten

Schrobmachines


Schrobmachines

Informatie over schrobmachines

Met schrobmachines kan u grote oppervlakken snel en effectief schoonmaken.

De verschillende soorten machines zijn ontworpen voor verschillende omstandigheden. Sommige zijn compact en ideaal voor het schoonmaken van kleine oppervlakken. Andere zijn groter en ontworpen voor het schoonmaken van grote oppervlakken.

Er zijn ook verschillende schrobmachines op batterijen verkrijgbaar. Machines op batterijen zijn veiliger in het gebruik dan loopmachines, en ze hebben geen stopcontact nodig om te werken. Ze zijn ook stiller en kunnen in kleine ruimtes werken.

Doorgaans kunnen schrobmachines vloeren in 1 keer schoonmaken, maar soms kan een schrobbeurt of een dubbele schrobbeurt nodig zijn. Bij een dubbele schrobbeurt laat u eerst de reinigingsoplossing op de vloer lopen en veegt u vervolgens de vloer schoon. Dit verwijdert overtollig vuil en zorgt ervoor dat de vloer droog is.

Sommige schrobmachines zijn uitgerust met verstelbare instellingen en een Eco modus die het geluidsniveau en het energieverbruik vermindert.

Hij heeft ook een intelligente toetsfunctie, waarmee de gebruiker de snelheid van de borstel en de stofzuiger kan instellen.

Met deze functie kan een schrobmachine gemakkelijk voldoen aan verschillende behoeften.

Info over schrobmachines

Vragen over Schrobmachines

Voordelen van schrobmachines

Een industriele schrobmachine kan u tijd en geld besparen bij het schoonmaken van grote vloeroppervlakken. Sommige schrobmachines zijn uitgerust met sensoren en kunnen zelfs gevaren opruimen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met zelfrijdende functies.

Deze industriele schrobmachines kunnen water besparen door tot 70 procent minder water te gebruiken dan traditionele reinigingsmethoden.

Meer info over schrobmachines nu op www.vandamme.eu.

Tags

Aanbeveling Schrobmachines | Advies Schrobmachines | Expert Schrobmachines | Informatie Schrobmachines | Oplossingen Schrobmachines | Overzicht Schrobmachines | Schrobmachines Belgie |