Menu Sluiten

Centrale Stofzuiginstallaties


Centrale stofzuiginstallaties

Informatie over centrale stofzuiginstallaties.Voordelen van centrale stofzuigsystemen.

Een centraal stofzuiginstallatie is een installatie van een centrale stofzuiger. Deze wordt permanent of semi permanent in uw huis of bedrijf geinstalleerd.

Ze zijn een geweldige manier om stof en vuil te verwijderen. Ze besparen u ook geld. Een centrale stofzuiger maakt grote oppervlaktes grondig schoon.

Vaste, centrale zuiginstallaties bestaan uit een stofzuiger en een reeks leidingen die om het even waar in het bedrijf gemonteerd kunnen worden. Het is een uiterst flexibele oplossing die gebruikt kan worden om productielijnen, vloeren en installaties schoon te maken tijdens of na de werkcyclus.

Centrale stofzuiginstallaties werken met een lichtgewicht slang die in een wandcontactdoos wordt gestoken. De slang voert vuil en stof naar de hoofdmotor, waar het in een zak of bus wordt gedeponeerd.

Over het algemeen hoeft u uw centraal stofzuigsysteem slechts eens in de drie maanden te legen.

Het opgezogen materiaal wordt verzameld in een opvangcontainer of in verschillende voor afscheiders die ofwel binnen ofwel buiten het gebouw geplaatst kunnen worden.

 Dit maakt het de gebruikers makkelijker om het opgevangen materiaal te verwijderen of te recycleren.

De meeste centrale stofzuiginstallaties maken gebruik van vacuumproducenten van het dynamische type die een gelijk vacuum handhaven ongeacht het luchtvolume.

Dit betekent dat het vermogen van de stofzuiger toeneemt met het debiet, en dat het systeem een hoog tonnage aankan zonder dat de prestaties veranderen.

Sommige systemen hebben ook een nat vacuuĆ¼m interceptor accessoire, die de vuile luchtstroom scheidt van de vloeistoffen.

De centrale stofzuigingsinstallaties kunnen ook direct naast een productielijn opgesteld worden. Info over centrale stofzuiginstallaties

Berichtgeving over Centrale stofzuiginstallaties

Tips Filter Centraal Stofzuigsysteem

De filter van een centraal stofzuigsysteem moet regelmatig worden vervangen.

De frequentie van de filtervervanging hangt af van de hoeveelheid afval die het systeem opvangt. De filter moet vaker worden vervangen als het apparaat wordt gebruikt voor cleanroom toepassingen.

Bovendien moet de filterzak worden vervangen als hij half of driekwart vol is.

Dit kan voorkomen dat de filterzak volloopt en schade aan de motor veroorzaakt.

Meer info over centrale stofzuiginstallaties nu op www.vandamme.eu.

Tags

Aanbeveling Centrale Stofzuiginstallaties | Centrale Stofzuiginstallaties Kopen | Centrale Stofzuiginstallaties Limburg | Centrale Stofzuiginstallaties Vergelijken | Centrale Stofzuiginstallaties | Oplo |